fredag 3 oktober 2008

Faildag

Idag är det fredag vanligtvis så brukar jag sitta och tänka öl öl öl öl öl hela tiden men eftersom jag drack öl i går så tänker jag mer säng säng säng.
jag har nog brutit emot lagen idag. Var troligen rattfull i morse. Jag försökte räkna ut om jag hade nå promille kvar. men precis när jag skulle börja tänka så fick jag huvudvärk och det började lukta brännt.
Men jag kan säga att jag var en värdelös förare idag. Fy fan jag märkte inte ett skit. Jag missade fö fan en stor fet lastbil.
"Oj den såg jag inte"
Fail.
Sen bilen jag körde gillade inte jag heller direkt. volvo 240. kändes som att köra en fyrkantig sten, skit lätt att parkera den. tog fan många fram och bakningar innan jag kom in. även där missade jag en bil.
Mega fail.
Jag har även lovat att folk ska få festa i min lägenhet ikväll. så jag måste typ hem och städa och sånt skit och köpa mer sprit innan jag kan dra igång det. Och då kommer jag vara bakfull i morgon när jag har tvätttid.
Ultra Mega Fail

Jag kallar denna dagen för faildag.
Tyck synd om mig

observera att jag inte var rattfull i morse utan det var endast en fiktion och kan inte polisanmälas ;) Fan hela jag är en fiktion. Jag finns inte!

onsdag 1 oktober 2008

Jobbveckan 50% avklarad

JA! nu är det bara hälften kvar, eller lika mycket till. beror på hur bra dag du haft det hittills. Igår hade det varit lika mycket kvar, vilken skit dag. Allt var jobbigt och gick emot min plan och vilja. Man vaknade upp när klockan ringde och tänkte "nej..."
Denna dag är dock bättre trots detta hemska regnväder.
Veckan hittills har haft sina stunder faktiskt. Igår så fick jag tips av min käre far om min insomnaproblem ska plugga det idag.
Det var något med hålla andan och spänna vänster armen och sånt dylikt. vora skönt om det fungera så man kunde sova som en vanlig dödlig människa.
Men jag är ju trots allt en gud egentligen så jag behöver inte sova, men jag gillart!

roligaste händelsen denna vecka var nog när herr T. Karlsson fick en snål jävel som ringde en signal till honom. Lustiga med detta var. nä nu måste jag förklara lite för er.
När jag och mina polare skall träffas och snacka skit så säger vi att vi ska diskutera om Ugandas utrikespolitik eller drogpolitik osv osv.
det som hände med den "snåla ringaren" var att när Mister T kollade vem det var som ringde så sa han "jävlar vad siffror"
så vi blev ju nyfikna och kollade upp vart numret kom ifrån.
Ni kan ju gissa landet ;)
Näe inte Uganda. men nära nog Somalia kom det ifrån.
Gud va tråkigt så här i efterhand. Men det är ju standard.
ja så roligt har jag haft det denna vecka.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra i helgen. Jag känner mig för något kreativt men kan inte komma på vad som skulle vara kul och vilka jag skulle kunna göra det med.
dra till london i helgen någon?

måndag 29 september 2008

Still going stro.. sick.

Hej hej mina kära vänner. Nu sitter jag på jobbet och är fortfarande förkyld. jävla tjej baciller >_< I helgen var det tänkt att det skull bli lite fjällvandring lite bio och lite laga byxor och eftersom jag är dödsförkyld fortfarande så skulle det var nyktert med.
Ja där såg ni. "skulle" Fredag blev det krogen i Gävle "hang loose" hamnade vi på. Det var en upplevelse det var typ 100 killar och 8 tjejer. no kidding! men det ordna upp sig tillslut. Jag fick ragg också 2 st faktiskt men jag tackade nej då dom var av fel kön. tjejer är kan inte ragga btw dom bara står och tittar på en, Dom väntar på att man ska göra något oftast, HA vänta tills jag gör något ni ;) orkar dom inte vänta kanske dom frågar vad klockan är eller nåt dylikt.
Come on, bring the thunder!

Igår när jag kom hem så möttes jag av en domedags profetia
Bananflugor. eller spy flugor blomflugor. kalla dom vad ni vill. många var dom iaf. Jävla idiot och glömma en kycklingbit i soppåsen och sen försvinna hemifrån i 4 dagar. "Big L"
sökte på hur man bäst får bort dom och insåg att jag nog inte varit ensam med detta misstag. Men inget var bättre än en hederlig ihoprullad tidning.

Var även och log framför kameran i helgen. detta blev nog min favoritbild, Jag menar den är så mig.